Om oss

Vårt företag 08 Parkett & Golv AB arbetar hög kvalitet och omsorg om alla kunder och uppdragsgivare. Vi är din mattläggare i Storstockholm, med förorter och har hela Mälardalen som vårt arbetsområde. Vi är en komplett golventreprenör och vi arbetar med nyproduktion och renoveringar av alla slags golv.

Vi är medlemmar i Sveriges Bygg Industrier och andra branschorganisationer som Golvbranschen och GVK. Vi arbetar med Miljö- och kvalitetsplaner KMA, är utbildade inom heta arbeten och kan därför erbjuda sådana tjänster med hög kvalitet.

Hos oss arbetar snickare och golvläggare som kan allt om våtutrymmen. Vi har ett stort utbud av tjänster som till exempel golvrivning och golvavjämning, projektledning och kalkylering  (med kvadrat och enhetspriser). På så sätt kan vi hjälpa byggbolag, bolag som arbetar med renoveringar och villaägare med allt som rör golv.

Ta gärna kontakt med oss. Du kan ringa, skicka mail och begära offert! Vi renoverar bostäder och gör kontorsanpassningar byggföretag, utför renoveringar för både små och stora fastighetsägare. Främst arbetar vi med trägolv men har bred kompetens för alla slags golv.

Vi är proffs på mattläggning och att lägga golv!

Ta gärna kontakt och berätta för oss vad du önskar. Vi svarar så snart vi kan!