nyslipat trägolv

Lägga golv

Det är spännande tider då det händer så mycket inom utveckling av morgondagens golv. Låt oss lägga ditt golv i Stockholm.

Vill du ha morgondagens golv redan i dag? Vi lägger parkett och golv med Tarkett. Förutom att vi lägger golv med heltäckningsmatta bygger vi hela golvet från grunden. Önskar du dig ett laminatgolv lägger vi det. Vi kan det mesta inom parkettgolv. Önskar du dig en särskild golvlist? Det ordnar vi. Vi lägger allt från furugolv, Kährs golv, plastgolv och vi kan även slipa golv om du önskar det.

Vi är proffs på alla slags golv

Vi har alla nödvändiga snickare och golvläggare som bygger ett massivt trägolv, betonggolv och lägger laminatgolv. Vi har hantverkare som kan arbeta med heta arbeten och kan därför erbjuda alla sådana tjänster för nyproduktion och renovering av golv.

Har du företag inom nyproduktion? Vi arbetar som underentreprenörer med trägolv, mattläggning och golvavjämning. Dessutom är vi proffs på golvslipning och kan slipa så gott som alla slags golv. Det krävs bara att det finns en tjocklek på golvet som är mer än 2,5 millimeter. Resten ordnar vi.

Material som vi arbetar med

Vi arbetar med de bästa leverantörer av golv som finns. Därför kan vi erbjuda ett brett sortiment när vi lägger golv. Våra leverantörer är till exempel poplära Tarkett, Forbo, Bona, Bostik, Casco, Ehrenborg, Hörning, Kiilto, Kährs, Osmo, Saicos, Torkatträgolv och Welin & Co. När du önskar dig en golvläggning kan du välja bland våra många material. Alla leverantörer har sin egen stil och material på de golv som de levererar. Alla våra kunder är unika, liksom de behov och önskemål de har. Vi anpassar våra tjänster så det blir som du som kund önskar det.

Vi arbetar aktivt med materialval och konstruktionslösningar för just ditt slags golv. Trägolv är det golv som vi arbetar mest med. Vi slipar även trägolv och så gott som alla slags golv. Golv som vi slipar är bland annat linoleum och plastmatta och i vissa fall även stengolv.

Ta kontakt med och berätta vilket slags golv som du behöver. Vi ordnar det!

Förutom att vi slipar mattläggning arbetar vi med alla slags golvläggning. Fråga oss om kostnadsfri offert!