mattläggning-stockholm-kontorsbild

Mattläggning

När du önskar dig mjukare golv med en skön heltäckningsmatta ska du anlita oss. Vi har lång erfarenhet av att lägga nya golv, eller lägga om golv.

Alla år som vi har arbetat med golvläggning har gjort oss duktiga på golvlösningar. Vi kan erbjuda råd och tips när det kommer materialval och konstruktionslösning när det kommer till olika slags golv. Varje kund är unik, liksom deras behov och önskan om mattläggning av sina golv. Därför arbetar vi med fokus på den bästa lösningen för varje kund eller uppdragsgivare. Ta kontakt och berätta vad du behöver. Vi löser allt.

Fördelar inreda med heltäckningsmatta

  • Det är varmt – särskilt i sovrum kan det kännas otrevligt att stiga upp på ett kallt golv på vintrar, höst och vår. Det gör att många hellre väljer en heltäckningsmatta till sina sovrum. En bostad som har heltäckningsmatta, blir genast mer attraktiv. I äldre hus kan det dra in kall luft. Då är en heltäckningsmatta ett sätt att göra golvet mycket varmare.
  • De är ljudisolerande – rum som har heltäckningsmatta, är mycket mer isolerade än andra rum. Till exempel i barnens rum kan det vara en bra idé att ha en heltäckningsmatta som isolerar rummet mot stötar, slag eller barnens stojiga lek. Har man ett arbetsrum där man önskar sig arbetsro, är en heltäckningsmatta ett bra sätt att isolera ljudet och få ett tyst rum.
  • Du får ett fint golv – visste du att vi har garantier på våra golv? Låter du oss lägga heltäckningsmatta på golvet får du ett mycket fint golv. Det kan vi lova.
  • De är lättskötta – alla våra heltäckningsmattor är lätta att sköta och allergivänliga. Det innebär att de är lätta att dammsuga och tvätta med en mattvättmaskin. Det är stor skillnad mot de gamla heltäckningsmattor som många av oss förknippar dem med. De nya mattorna är allergivänliga och du behöver inte oroa dig över sådant. Tvärtom. De nya heltäckningsmattorna är lättskötta och ger inte allergier.

Anlitar du oss för din mattläggning så får du garantier på att det blir snyggt.

Anlita oss för din mattläggning i Stockholm. Vi gör det med kvalitet och omtanke. Det garanterat sköna alternativet!